Vulkanizerstvo Boris Kozamurnik s.p.

PE Bukovska vas 15 2373 Šentjanž

gsm.: 041 607 298

Goodyear z novo EfficientGrip Performance 2 nepremagljiv v številu prevoženih kilometrov

Na trg je prispela Goodyearova nova letna pnevmatika EfficientGrip Performance 2, ki je na primerjalnih testih navdušila s svojo visoko zmogljivostjo. V številu prevoženih kilometrov namreč za kar 50 odstotkov prekaša predhodnico1, hkrati pa boste z njo prevozili 20 odstotkov več kilometrov kot z njeno najtesnejšo tekmico na testu, pnevmatiko Michelin2.Nova Goodyearova pnevmatika EfficientGrip Performance 2 predstavlja brezkompromisno rešitev za vse, ki od svojih pnevmatik pričakujejo največje možno število prevoženih kilometrov in obenem visoko raven zmogljivosti. Naslednico nadvse priljubljene pnevmatike EfficientGrip Performance poleg nepremagljivega števila prevoženih kilometrov odlikuje še izjemno zaviranje, naj gre za mokro ali suho podlago.
Goodyear EfficientGrip

EfficientGrip Performance 2 se ponaša z impresivnim številom prevoženih kilometrov, in sicer kar 50 % višjim od svoje predhodnice1. Njeno zmogljivost so potrdili tudi neodvisni testi organizacije TÜV SÜD, na katerih je pnevmatika v številu prevoženih kilometrov za kar 20 % prekosila najtesnejšo tekmico, pnevmatiko Michelin2. V primerjavi s konkurenčnimi pnevmatikami na testu3[pa je navdušila tudi z najkrajšo zavorno potjo tako na mokri kot suhi podlagi.


Pnevmatika se ponaša s številnimi inovativnimi lastnostmi, ki omogočajo večje število prevoženih kilometrov2 in visoko raven zmogljivosti. Pnevmatiko odlikuje velika elastičnost in prožnost tekalne plasti, ki pripomore k manjši obrabi pnevmatike na grobi cestni površini, ne da bi se pri tem zmanjšala zmogljivost pnevmatike na mokri in suhi podlagi. Za učinkovito odvajanje vode in krajšo zavorno pot na mokri podlagi poskrbita večje število in dolžina oprijemnih robov ter optimizirana togost gumene zmesi. Večjo togost in s tem izboljšano stabilnost vozila v kritičnih situacijah pa zagotavljajo še velika rebra v osrednjem delu tekalne plasti.

Pnevmatika Goodyear EfficientGrip Performance 2 je v 45 dimenzijah na voljo za 15- do 18-colska platišča.