Vulkanizerstvo Boris Kozamurnik s.p.

PE Bukovska vas 15 2373 Šentjanž

gsm.: 041 607 298

Dunlop predstavil pnevmatiki TrailSmart in D803 GP

Dunlop, eden največjih svetovnih proizvajalcev pnevmatik za motorna kolesa, med letošnjimi novostmi predstavlja pnevmatiki Dunlop TrailSmart, ki je namenjena sodobnim potovalnim enduro kolesom in Dunlop D803 GP za motorna kolesa trial.

Pri razvoju pnevmatike TrailSmart so v Dunlopu imeli v mislih življenjski slog motoristov, ki ga zaznamuje nenehna želja po pustolovščinah in temu prilagodili tudi njene vozne lastnosti. Pnevmatika se tako lahko pohvali z izjemnim oprijemom na mokri in suhi podlagi ter prvorazredno vodljivostjo tako med cestno kot tudi terensko vožnjo. Oprijem na mokri podlagi zagotavljata nova zmes z veliko vsebnostjo silike in dezen tekalne plasti s prečnimi kanali, postavljenimi v obliki kosekans krivulje, za oprijem na suhi podlagi pa poskrbi dovršeno razmerje med polno gumo ter kanali. Obenem so izjemno terensko zmogljivost dosegli z večjim razmerjem v prid kanalom in optimalnim kotom prečnih kanalov. Nova pnevmatika omogoča tudi manjšo obrabo in za povprečno kar 14 odstotkov več prevoženih kilometrov.


Dunlop D803 GP – razvita s pomočjo najboljših voznikov in proizvajalcev Drugo novost pa predstavlja pnevmatika Dunlop D803 GP, ki gradi na ugledu priznane D803. Pri njenem razvoju so sodelovali najboljši vozniki in proizvajalci motornih koles trial, na koncu pa potrdili, da nova pnevmatika prinaša še boljše vozne lastnosti v širokem spektru temperatur in voznih podlag.